DOLAR

36,6753$% 0.09

EURO

40,0531% 0.19

STERLİN

47,6169£% 0.05

GRAM ALTIN

3.515,47%-0,04

ÇEYREK ALTIN

5.753,00%-0,05

TAM ALTIN

22.942,00%-0,06

ONS

2.984,18%-0,12

BİST100

10.840,59%1,05

BİTCOİN

3086589฿%0.07548

LİTECOİN

3386.09Ł%0.5237

ETHEREUM

70747Ξ%0.15633

RİPPLE

87.63%-1.29027

TETHER

36.62$%-0.00139

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul PARÇALI BULUTLU 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Enginarlı Domates Salatası Tarifi

Malzemeler:

  • 2 adet pembe domates (dilimlenmiş)
  • ¼ demet taze fesleğen
  • 3 adet Çengelköy salatalık (dilimlenmiş)
  • 2 adet kalp çiğden ince dilimlenmiş enginar
  • 1 adet olgun avokado (dilimlenmiş)
  • ½ adet kırmızı soğan (ince doğranmış)

Sos için:

  • 4 diş sarımsak
  • ½ çay bardağı zeytinyağı
  • 1 adet limonun suyu
  • ¼ çay bardağı sirke
  • ½ çay kaşığı tuz
  • ¼ çay kaşığı karabiber
  • 1 yemek kaşığı bal

Yapılışı:

  • Domatesleri dilimleyin, taze fesleğen yapraklarını doğrayın ve salatalıkları dilimleyin.
  • Enginarları ince dilimler halinde doğrayın. Avokadonun çekirdeğini çıkarıp dilimleyin.
  • Kırmızı soğanı ince halkalar halinde doğrayın veya kıyın.
  • Sos için: Sarımsakları ezin, zeytinyağı, limon suyu, sirke, tuz, karabiber ve balı karıştırın.
  • Servis tabağına dilimlenmiş domatesleri, salatalıkları, enginarları, avokadoyu ve kırmızı soğanı yerleştirin.
  • Üzerine taze fesleğen yapraklarını serpiştirin ve hazırladığınız sosu salatanın üzerine gezdirin.
  • Salatayı hafifçe karıştırarak veya sosu salatanın her tarafına yayarak servis yapın.
  • İsteğe bağlı olarak üzerini ekstra taze fesleğen yaprakları ile süsleyebilirsiniz.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

Bebek Badem Ezmesi Tarifi ve Malzemeleri

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.