DOLAR

32,1960$% 0.05

EURO

34,9731% -0.06

STERLİN

40,9306£% -0.01

GRAM ALTIN

2.508,02%-0,08

ÇEYREK ALTIN

4.061,00%-0,19

TAM ALTIN

16.225,00%-0,13

ONS

2.423,13%-0,11

BİST100

10.895,25%1,45

BİTCOİN

฿%

LİTECOİN

Ł%

ETHEREUM

Ξ%

RİPPLE

%

TETHER

$%

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 19°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Kushikatsu Tarifi ve Malzemeleri

İşte lezzetli kushikatsu tarifi için gerekli malzemeler ve adımlar:

Gerekli Malzemeler:

  • 4 adet bıldırcın yumurtası
  • 2 adet karides
  • 2 adet sosis
  • ½ tavuk göğsü
  • 2 adet kabak
  • Tuz ve karabiber
  • Kızartma yağı
  • Bambu şişler

Kushikatsu Hamuru İçin:

  • 1 adet yumurta
  • 200 gr un
  • 220 ml su

Kushikatsu Sosu İçin:

  • 3 yemek kaşığı ketçap
  • 1 yemek kaşığı soya sosu
  • 5 yemek kaşığı worcestershire sosu
  • 3 yemek kaşığı su
  • 1 yemek kaşığı şeker

Hazırlanışı:

  • Kushikatsu sosu için tüm sos malzemelerini küçük bir kasede karıştırın ve iyice çırpın. Sos miktarını şiş sayısına göre ayarlayabilirsiniz.
  • Bir tencerede suyu kaynatın. Bıldırcın yumurtalarını kaynar suya bırakın ve 3 dakika haşlayın. Soğumaları için buzlu suya alın, kabuklarını soyun.
  • Diğer malzemeleri lokma büyüklüğünde kesin ve şişlere dizin. Sosis ve bıldırcın yumurtasını dikkatlice şişleyin.
  • Şişlere dizdiğiniz malzemeleri hamura batırmak için yumurta, su ve unu çırpın. Hamur kıvamını ayarlayarak malzemeleri bu karışıma bulayın, ardından panko kırıntılarına bulayın.
  • Derin bir tavada kızartma yağını ısıtın. Hazırladığınız kushikatsu’ları altın rengi olana kadar kızartın.
  • Kızarmış kushikatsu’ları sosla servis edin. Afiyet olsun!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

Mercimekli Bulgur Pilavı Tarifi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.