DOLAR

35,4773$% 0.14

EURO

36,2623% -0.18

STERLİN

43,0683£% -0.45

GRAM ALTIN

3.065,12%0,03

ÇEYREK ALTIN

4.994,00%0,64

TAM ALTIN

19.917,00%0,64

ONS

2.685,33%-0,19

BİST100

9.907,82%-0,03

BİTCOİN

3321894฿%-0.52041

LİTECOİN

3512.28Ł%-4.42567

ETHEREUM

113494Ξ%-1.90926

RİPPLE

87.62%-1.98249

TETHER

35.45$%0.19834

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Yufka Ustalarının Sırları

Yufka ustaları yılların deneyimi ve özenle seçilmiş malzemelerle geleneksel yöntemlerle harmanlanan bir formül kullanır. Elde edilen incecik ve dayanıklı yufkalar, özel karışımlar ve titiz bir hamur yoğurma tekniğiyle meydana gelir.

Yufka Açmanın Püf Noktaları

Yufka Açmanın Püf Noktaları

  • Hamur dinlendirilmeli ve elastikiyet kazanmalıdır.
  • Yufka açılırken kurumasını önlemek için nemli bir bezle örtülmelidir.
  • Yufkalar hafifçe ıslatılarak elastikiyeti artırılabilir ve yırtılma riski azaltılabilir.
  • Su böreği gibi özel yemekler için yufkalar tuzlu suda hafifçe haşlanabilir, bu da yırtılma riskini en aza indirir.

Yufka Tarifi

Yufka Tarifi

Malzemeler:

  • 1 kg un
  • 1 yemek kaşığı tuz
  • Su

Yapılışı:

Un ve tuzu karıştırarak hamur kıvamına gelene kadar yoğurun. Bezeler halinde ayırdığınız hamurları incelikle açın. Açılan yufkaları pişirdikten sonra katlayarak kullanın. Suyla hafifçe ıslatarak elastikiyetlerini artırın ve yırtılmalarını önleyin.

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

Gazpacho Soğuk Çorba Tarifi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.