DOLAR

32,5033$% 0.27

EURO

34,5898% 0.25

STERLİN

40,5150£% 0.34

GRAM ALTIN

2.476,25%-0,26

ONS

2.371,76%-0,47

BİST100

9.576,24%-1,07

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul AÇIK 22°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin

Pazar Kahvaltısının Vazgeçilmezi: Sucuklu Yumurta

Pazar Kahvaltısının Vazgeçilmezi: Sucuklu Yumurta

Pazar sabahları, sofraların vazgeçilmezi sucuklu yumurta keyfiyle başlar. Ancak sucuk hazırlarken karşılaşılan kuruluk problemi, lezzetin önünde engel oluşturabilir. Kızartılan sucukları lokum gibi yapmanın sırrı ise oldukça basit. İşte lezzetli bir sucuk kızartması için uygulamanız gereken pratik yöntem:

Sucukları Daha Lezzetli Hale Getirmenin Yolu: Su Ekleyin

Sucukları tavada pişirirken, lezzetlerini artırmak için dikkat edilmesi gereken noktalar bulunmaktadır. Sucukları pişirirken tavaya ekleyeceğiniz su, sucukların daha yumuşak ve lezzetli olmasını sağlar. Tavaya ekleyeceğiniz yarım çay bardağı su, sucukların pişme sürecini mükemmelleştirir ve sucukları lokum gibi yapar.

Lokum Gibi Sucuk Tarifi

  • Dilediğiniz miktarda dilimlenmiş kangal sucuk
  • Yarım çay bardağı su

Yapılışı: Sucuğu tercihinize göre dilimleyin (daire, yarım daire gibi). Dilimlediğiniz sucukları tavaya dizin ve üzerine az miktarda su ekleyin. Su miktarını abartmamaya dikkat edin; sucuk dilimlerinin hafifçe sularla temas etmesi yeterli olacaktır. Tavanın altını açın ve su kaynamaya başladığında sucukları ters çevirerek kısık ateşte pişirmeye başlayın. Sucuklar suyu çekip yağa dönüştüğünde, isteyenler biraz daha yağ ekleyebilir. Bu yöntemle sucuklarınız lokum gibi yumuşacık ve lezzetli olacaktır.

Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

Patlıcan Kızartması Yaparken Püf Noktaları

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.