38,8949$% 0.36
43,4533€% -0.25
51,6683£% -0.22
3.999,77%-0,80
6.654,00%0,01
26.535,00%0,01
3.202,00%-1,14
9.668,36%1,33
฿%
Ł%
Ξ%
%
$%
Tutmaç Çorbası, soğuk kış günlerinde sıcacık bir çorba olarak sofralara lezzet ve keyif katıyor. Özellikle yöresel tatlar arayanlar için ideal bir seçenek olan bu çorba, Türk mutfağının zengin ve doyurucu lezzetlerinden biridir. Hem yapımı kolay hem de bol malzeme seçenekleriyle evde rahatlıkla hazırlanabilir.
Terbiye için:
Hazırlık:
Bir tencereye su koyarak kaynatın. Kaynar suya tuz, haşlanmış nohut, haşlanmış yeşil mercimek ve erişte ekleyerek pişirin. Erişteler yumuşayınca terbiyeyi hazırlayın.
Terbiye malzemelerini ılık çorba suyundan azar azar ekleyerek ılıtın. Erişteler pişince terbiyeyi çorbaya ekleyip karıştırın. Son olarak, kavrulmuş soğan ve nane karışımını ekleyerek kaynatın.
Çorbayı servis yapmadan önce 8-10 dakika daha kısık ateşte kaynatın. Tutmaç Çorbası sıcak olarak servise hazır hale gelmiş olacak. Afiyet olsun!
Patates Mantısı Tarifi
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.