DOLAR

36,0003$% 0.08

EURO

37,1673% -0.05

STERLİN

44,6259£% -0.05

GRAM ALTIN

3.366,68%1,79

ÇEYREK ALTIN

5.556,00%2,26

TAM ALTIN

22.156,00%2,26

ONS

2.907,62%1,66

BİST100

9.845,85%-1,06

BİTCOİN

฿%

LİTECOİN

Ł%

ETHEREUM

Ξ%

RİPPLE

%

TETHER

$%

İmsak Vakti a 02:00
İstanbul HAFİF YAĞMUR
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a

Fırında Bütün Karnabahar Tarifi

Malzemeler:

  • 1 adet bütün karnabahar
  • 1/2 çay kaşığı köri
  • 1 yemek kaşığı hardal
  • 1 çay kaşığı toz sarımsak
  • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
  • 2 yemek kaşığı tereyağı
  • 1 çay kaşığı karabiber
  • 1 tatlı kaşığı tuz
  • 1 tutam kıyılmış maydanoz

Nasıl Yapılır?

  • 1. Karnabaharın yeşil yapraklarını ayırın ve sapını kesin.
  • 2. Bütün karnabaharı geniş bir tencereye alın. Yarısına gelecek kadar kaynar su ekleyin ve 10 dakika haşlayın.
  • 3. Haşlanan karnabaharı, fırın tepsisine alın. Bir kapta hardal, köri, sarımsak, kırmızı toz biber ve tuzu karıştırın. Üzerine eritilmiş tereyağı ekleyip sosu karıştırın.
  • 4. Sosu, karnabaharın üzerinde gezdirin. Önceden ısıtılmış 200 dereceli fırında yaklaşık 25 dakika kontrollü bir şekilde pişirin.
  • 5. Bütün karnabaharın üzerine ince kıyılmış maydanoz ekleyerek servis edin. Afiyet olsun!

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

Balık Biber Turşusu Tarifi