DOLAR

42,1195$% 0,31

EURO

48,7323% 0,57

STERLİN

55,4630£% 0,41

GRAM ALTIN

5.433,33%0,83

ÇEYREK ALTIN

9.168,00%1,23

TAM ALTIN

36.559,00%1,23

ONS

4.003,75%0,59

BİST100

10.924,53%-1,34

BİTCOİN

฿%

LİTECOİN

Ł%

ETHEREUM

Ξ%

RİPPLE

%

TETHER

$%

Sabah Vakti a 02:00
İstanbul KAPALI 17°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
Güncellenme - Mart 20, 2024 17:50
Yayınlanma - Mart 20, 2024 17:50

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Sütlü irmik tatlısı, hafif ve lezzetli bir tatlı alternatifi arayanların favorisi olmaya aday! İşte, ev yapımı sütlü irmik tatlısı tarifi ve gerekli malzemeler:

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Gerekli Malzemeler:

Gerekli Malzemeler:

  • 1 kg süt
  • 1 su bardağı irmik
  • 7 yemek kaşığı toz şeker
  • 1 paket vanilya
  • 1 yemek kaşığı margarin
  • 1 yemek kaşığı Hindistan cevizi
  • Tarçın

Sütlü İrmik Tatlısı Yapılışı:

Sütlü İrmik Tatlısı Yapılışı:

  • 1. Öncelikle, soğuk sütü bir tencereye dökün. Üzerine şeker ve irmiği ekleyerek karıştırın.
  • 2. Karışım koyulaşmaya başladığında, margarini, vanilyayı ve hindistancevizini ekleyip karıştırmaya devam edin.
  • 3. Karışım boza kıvamına gelince, ıslattığınız cam fırın tepsisine dökerek soğumaya bırakın.
  • 4. İsterseniz, tatlıya ekstra lezzet katmak için bisküvi kullanabilirsiniz. Karışımın yarısını tepsiye dökün, üzerine bisküvileri yerleştirin ve kalan karışımı bisküvilerin üzerine dökün.
  • 5. Tatlıyı dilimleyip, üzerine tarçın serpip servis yapabilirsiniz.

Sütlü irmik tatlısı tarifini deneyenlerin beğenisini kazanmaya hazır olun!

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

Sütlü İrmik Tatlısı Tarifi

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

Yorum yapabilmek için giriş yapmalısınız.

Sıradaki haber:

Nohut Tava Tarifi

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.